Atom Airsoft Facebook- ja Instagram- kilpailujen säännöt

Täältä löydät ajankohtaisimman kilpailun säännöt

Titan Power akku ja laturi arvonta

Atom Airsoft arpoo Instagramissa sekä Facebookissa laturi sekä akku paketin. Kilpailuaika on 20.5-3.6. 4.6. Torstaina arvotaan Instagram sekä Facebook julkaisun osallistujista kaksi onnekasta, jotka voittavat Titan Power akun (7,4v tai 11,1v) ja laturin. Voittajille ilmoitetaan vastaamalla voittajakommentteihin. Palkinnon voi noutaa myymälästä (Hämeenlinna) tai se toimitetaan matkahuollon lähellä-pakettina, kun voittajat ovat antaneet yhteystietonsa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook- ja Instagram -palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Atom Airsoft Oy:n tai muiden tämän kilpailun/kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

Muuta:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

Atom Airsoft Oy, Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna