SUOMALAINEN AIRSOFT-KAUPPA JA HUOLTOPALVELU

Junnusoft

Junnusoft on vuonna 2016 alkunsa saanut viikoittainen airsoft-toiminta, jonka keskeinen periaate on liikkua ja pitää hauskaa yhdessä, samalla tarjoten turvallinen ja hyvä pohja nuorille harrastajille. Junnusoft on suunnattu noin 10-14 vuotiaille airsoft-harrastajille tai harrastuksesta kiinnostuneille ja pelipäiviä järjestetään ympäri vuoden viikoittain sunnuntaina klo 10:00-13:00 Hämeenlinnassa.

Junnusoft toimintaa pyörittää ja ylläpitää Atom Airsoft Oy

Junnusoftin lisäksi airsoftia voi harrastaa ohjatuissa Linnasoftin kaikille avoimissa viikonloppupeleissä lauantaisin. Tietoa seuraavista Linnasoftin peleistä saa Linnasoftin verkkosivuilta: Linnasoft.fi

Osallistumismaksu

Pelimaksu on 5€ / pelikerta.
Pelimaksu maksetaan käteisellä pelien yhteydessä. Varaa siis tasaraha mukaan!

Pelimaksulla kustannetaan toiminnan järjestäminen, joka sisältää ohjauspalkkion.

Kausikortti

Junusoft:iin on nyt myös saatavilla kausikortti aina kuluvalle vuodelle. Kausikortti on 120€/vuosi ja sillä saa ilmaiset pelit, joka viikko. Kausikortin voi ostaa Atom Airsoftista tai Junnusoftista pelinvetäjältä.

Junnusoftin kausikortilla saa myös muita lisäetuja kuten 7% alennuksen kaikista normaalihintaisista Atom Airsoftin tuotteista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pelataanko Junnusoftissa yksi 3 tunnin peli?

Ei, Junnusoftissa pelataan useita eri pelejä ja pelimuotoja, jotka yleensä kestävät 10-20 minuuttia ja pelien välissä tulee 5-10 minuutin tauko.

Lapseni on 9-vuotias, mutta haluaa käydä kokeilemassa airsoftia, voiko hän osallistua Junnusoftiin?

Kyllä voi, Junnusoft on suunnattu noin 10-14 vuotiaille eli siellä käy myös muutamia alle 10 vuotiaita ja yli 14 vuotiaita

Saako isä, äiti tai muut lapsen läheiset aikuiset osallistua Junnusoftin peleihin lapsen kanssa?

Kyllä, sen lisäksi isä, äiti tai muut lapsen läheinen aikuinen pääsee pelaamaan lapsen pelimaksulla eli omalta osaltaan ilmaiseksi, mutta muutamalla poikkeuksella. Pelaaminen aikuisten osalta tulee tapahtua lasten ehdoilla. Mikäli aikuinen pelaa Junnusoftissaa "hiki hatussa" voi vetäjä tähän puuttua ensimmäisellä kerralla huomautuksen merkeissä ja mikäli muutosta ei pelityylissä tapahdu niin toisella kerralla kehoitetaan siirtymään esimerkiksi Linnasoftin avoimiin lauantaipeleihin, jotka on suunnattu kaiken ikäisille.

Mitä ekalle pelikerralle tarvitsee mukaan?

Ensimmäisellä pelikerralla on hyvä olla mukana ulkona rymyämiseen sopivat vaatteet, tukevat kengät, hanskat, juomapullo, omat biokuulat, airsoft-aseen* sekä laukun sen kuljettamiseksi*, maskin* tai hihnalliset suojalasit + alakasvonsuoja, hihanauhapari* (punainen ja keltainen).

* Tähdellä merkatut kuuluvat Atom Airsoftin tarjoamaan vuokrapakettiin.

Täytyykö lupalappu toimittaa pelinvetäjälle, joka kerta?

Ei, lupalappu toimitetaan pelinvetäjälle täytettynä vain ensimmäisenä pelikertana, tämän jälkeen sitä ei tarvitse toimittaa.

Kannattaako mukaan ottaa evästä?

Mikään pakko ei ole, mutta moni ottaa mukaan leipää tai jotain patukoita, mitkä yleensä syödään noin puolessa välissä pelipäivää pidemmän tauon aikana.

Huom! Junnusoft-toimintaan osallistujat saavat halutessaan ensimmäiselle pelikerralle ilmaiseksi lainaan vuokrapaketin. Lainavarusteet tulee noutaa Atom Airsoftin liikkeestä sen aukioloaikoina. Kuulat täytyy ostaa itse.

Vastuunvapautuslomake toimitetaan pelinvetäjälle täytettynä ensimmäisenä pelikertana: LUPALAPPU

Junnusoft pelikalenteri

Junnusoftin pelikalenterin löydät täältä: http://www.linnasoft.fi/calendar/1/

HUOM!

Kalenteri ei aina pidä paikkaansa tai ole ajantasalla. Kannattaa siis liittyä Junnusoftin WhatsApp ryhmään ajankohtaisen tiedon saamiseksi.

Ilmoittautuminen Junnusoftiin

Junnusoft-peleihin voit osallistua helposti saapumalla pelipaikalle kalenterissa ilmoitettuna aikana.

Nopeaa tiedottamista varten Junnusoftilla on oma WhatsApp-ryhmä, jonka kautta ilmoitetaan kalenterin lisäksi jokaisesta pelistä tai esimerkiksi sairastumisien takia pelien peruuntumisesta. WhatsApp-ryhmässä muilla kuin Junusoftin vetäjillä ei ole mahdollisuutta laittaa viestiä ryhmään.

Liittymien Junnusoft WhatsApp-tiedoitusryhmään:

Poista ensin linkistä sana ”POISTA”. Estämme tällä robottien liittymisen WhatsApp ryhmään.

chat.whatsapp.com/HBqFUTuy2b8F9hpXwHlXwqPOISTA

Saapuminen ja pysäköinti

Ohjeet paikalle saapumiseen löytyy Linnasoftin verkkosivuilta: linnasoft.fi/pelialueet/

Vakuutukset

Jokainen pelaaja huolehtii itse omasta vapaa-ajan vakuutuksestaan. Osallistuminen peleihin tapahtuu omalla vastuulla.

Viritysrajat

Suosittelemme Junnusoft-peleihin vakiotehoisia kuula-aseita. Peleissä käytetään Linnasoftin yleisiä viritysrajoja, toisin sanoen kaikkien käytettävien airsoft-aseiden tulee olla seuraavissa rajoissa eri pelialueilla:

Hiihtomaan ulkoalue:
Sähköt/kaasut/muut aseet: 1,7 Joulea
Tarkkuuskiväärit (vain hiihtomaa): 2,0 Joulea

Moreenin rakennettu ulkoalue:
Kaikki aseet 1,2 joulea ja pelkkä kertatuli sallittu

Junnusoft velcromerkki – OD

3,50

Yhteystiedot

Junnusoft-toimintaa ohjaa vuonna 2023/2024 Atom Airsoft.

Mikäli junioritoimintaan tai yleisesti airsoftiin liittyviä kysymyksiä herää, niin vastauksia kysymyksiin saa suoraan Atom Airsoftista.

Asiakaspalvelu:
+358 442360413
Email: info@atom-airsoft.fi

Junnusoftin ohjaajat näet täältä:

Juho

Junnusoft-vastaava

Aloitin airsoft-harrastukseni Junnusoftissa vuonna 2017 ja nykyään toimin Junnusoftin päävetäjänä ja Junnusoft-vastaavana. Tehtävääni kuuluu pelinaikana vastata pelaajien turvallisuudesta sekä pelipäivien ulkopuolella suunnittelen uusia pelimuotoja sekä tapahtumia Junnusoftiin liittyen.

Opiskelun ulkopuolella minut löytää välillä Atom Airsoftista myyjän hommista.

Sakari

Junnusoft-ohjaaja

Toimin pääasiassa Atom Airsoftin yrittäjänä, olen harrastanut airsoftia yli 15-vuotta ja ollut perustamassa paikallista Linnasoftia vuonna 2009 sekä perustanut Junnusoftin vuonna 2016. Harrastan airsoftia edelleen aktiivisesti ja toimin tarvittaessa myös Junnusoftin varavetäjänä mikäli sairastapauksia tai muita menoja sattuu pelipäivälle.

Niko

Junnusoft-ohjaaja

Olen harrastanut airsoftia yli 15-vuotta ja nykyään toimin Linnasoftin puheenjohtajana. Toimin tarvittaessa myös Junnusoftin varavetäjänä mikäli sairastapauksia tai muita menoja sattuu pelipäivälle.