SUOMALAINEN AIRSOFT-KAUPPA JA HUOLTOPALVELU

Meistä

Atom Airsoft Oy on alkujaan vuonna 2010 perustettu yritys, jonka pääasiallinen liikeidea oli aikanaan tarjota laadukkaita airsoft-aseiden viritys- ja huoltopalveluita. Yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat vuosien varrella laajentuneet airsoft-aseiden, -varusteiden ja lisätarvikkeiden myyntiin ja valikoimista löytyykin nykyään mielenkiintoisia tuotteita niin airsoft-harrastuksen aloittajalle kuin antaumuksella lajiin vihkiytyneille harrastajalle. Hämeenlinnassa sijaitsee Atom Airsoftin varasto sekä kivijalkamyymälä.

Sakari Vyyryläinen

Toimitusjohtaja

sakari@atom-airsoft.fi

Tehtävänäni on vetää yritystä oikeaan suuntaan. Työntekijöiden johtamisen lisäksi huolehdin uusien tuotteiden ostosta, yrityksen taloushallinnosta ja toimintamme kehittämisestä. Pääsen edelleen aina välillä likaamaan sormeni airsoft-aseiden korjausten parissa. Vastaan viimekädessä asiakastyytyväisyydestä.

“Innostus airsoft-harrastukseen syntyi jo 12-vuotiaana, kun sain luvan ensimmäisen kuula-aseen ostamiseen paikallisesta sekatavarakaupasta. Harrastan airsoftia edelleen aktiivisesti.”

Krister

Myymäläpäällikkö

krister@atom-airsoft.fi

Tehtäväni on huolehtia myymälästä sekä pitää huolta, että asiat tulee hoidettua ajallaan. Työntekijöiden johtamisen lisäksi huolehdin tuotteiden ostosta, asiakaspalvelusta ja yrityksen toiminnan kehittämisestä.

Junno

Myyjä/Huolto/Varasto

info@atom-airsoft.fi

Tehtäväni on pitää varasto pystyssä ja myymälän hyllyt täytettynä. Toimin myös ensisijaisena aseiden virittäjänä muiden työtehtävien ohella.

Timo

Myyjä/Huolto/Varasto

info@atom-airsoft.fi

 

Juho

Myyjä/Varasto

info@atom-airsoft.fi

Toimin myyjänä ja tilausten käsittelijänä Atom Airsoftissa opintojeni ohella. Sunnuntaisin minut löytää vetämästä Atom Airsoftin Junnusoft toimintaa.

Nuutti

Myyjä/Varasto

Toimin myyjänä ja tilausten käsittelijänä Atom Airsoftissa ammattiopintojen ohella.

Onni-Eemeli

Varasto