SUOMALAINEN AIRSOFT-KAUPPA JA HUOLTOPALVELU

Blogi

Miten Da Vinci poistaa purseet airsoft tarkkuuspiipuistaan?

Miten Da Vinci poistaa purseet airsoft-piipuistaan?

Kun ostat Da Vinci -valmistajan airsoft-piippuja verkkokaupastamme, saat tuotteen, joka on läpikäynyt tiukan laadunvalvonnan. Da Vincillä on airsoft-piippujen loppukäsittelyyn yli 15 vuoden kokemuksella erikoistunut viimeistelyosasto. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka Da Vinci poistaa purseet piipuistaan.

Miksi purseen poisto on tärkeää?

Useiden valmistajien, kuten Tokyo Maruin, sekä joidenkin muiden tarkkuuspiippuvalmistajien piipuissa voi olla purseita. Nämä purseet eivät välttämättä aiheuta ongelmia ammuttaessa, mutta ne vaikuttavat silti airsoft-kuulien tarkkuuteen. Tämän vuoksi Da Vinci poistaa kaikki purseet tuotteistaan käsin, vaikka se lisääkin piippujen valmistuskustannuksia.

Alla kuva Tokyo Maruin vakiopiipusta, jossa on pieniä purseita.

Miten Da Vinci poistaa purseet?

Da Vinci laadunvalvonta ja viimeistelyosasto keskittyy erityisesti poistamaan purseet seuraavista piipun kohdista:

 

Purseiden poisto prosessin vaiheet:

Purseiden poisto käsittely tehdään työstön viimeistelyn jälkeen. Siitä huolimatta, että Da Vinci piiput työstetään muotoonsa CNC-koneistamalla purseita voi silti jäädä työstettyihin reunoihin. Erityisesti hop-up-ikkunan ympärille jää helposti pieni purse. Alla olevassa kuvassa on esitetty havainnekuva hop-up ikkunassa olevasta purseesta.

Purseiden poisto aloitettaan timanttipinnoitetun viilan avulla. Da Vinci käyttää timanttipinnoitettua viilaa, jolla purseet poistetaan piipusta varovaisesti käsityönä, jotta piipun pinta ei vaurioidu. Da Vinci on todennut koneellisen viimeistelyn premium tasoisille piipuilleen sopimattomaksi ratkaisuksi ja siksi työ tehdään edelleen käsin.

Purseiden poiston jälkeen viilattu pinta saattaa olla hieman karhea, mutta Da Vinci on todennut, ettei karheutta ole syytä poistaa sellaisista kohdista, joihin kuulat eivät osu. Pieni karheus viilauksen jälkeen ei haittaa, kunhan airsoft-kuulaan mahdollisesti kiinni ottava purse on saatu poistettua.

Da Vinci-piippujen hinta sisältää erinomaisen mittatarkan putken lisäksi käsityönä tehdyn laadunvarmistuksen ja tarvittaessa viimeistelyn. Jos etsit suoraan paketista erinomaisia ja tarkastettuja airsoft-pippuja, niin suosittelen harkitsemaan Da Vincin vaihtoehtoa!