SUOMALAINEN AIRSOFT-KAUPPA JA HUOLTOPALVELU

Blogi

Ehasa TSTOS23: Ainutlaatuinen milsim airsoft-tapahtuma Suomessa

Suomen airsoft-kentillä on rakentunut vuosien varrella mahtavia kokemuksia tarjoava Ehasa TSTOS -tapahtumasarja. Tämä tapahtuma ei ole pelkkä airsoft-peli, vaan kattava milsim (military simulation) -kokemus, joka tarjoaa osallistujille elämyksellisen kokemuksen sotilas- ja armeijaelementeillä.

Tapahtuman yleiskatsaus

TSTOS23 ei ole perinteinen airsoft-tapahtuma. Se on täysimittainen milsim, joka ulottuu valtavalle ja monipuoliselle pelialueelle. Peli koostuu useista päällekkän kulkevista tehtävistä ja skenaariosta.. Jokainen tehtävä on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan erilaisia haasteita ja tilanteita, jotka testaavat pelaajien taitoja ja strategiaa. Skenaarioden toteuttamisessa hyödynnetään vahvasti siviili- ja erikoisosopuolia sekä LARP-elementtejä, jotka tekevät tehtävistä yllätyksellisiä.

TSTOS-pelisarjan pelialueet ovat itsessään on ainutlaatuisia. Peleissä on kattavan tieverkosto, järviä jotka mahdollistavat ajoneuvojen ja veneiden käytön osana peliä. Pelialueen laajuus ja monimuotoisuus tarjoaa mahdollisuuden strategiselle suunnittelulle isossa mittakaavassa. realismin tason airsoft-tapahtumissa. Iso pelialue haastaa pelaajia ja viikonloppupeleistä poikesten pelaajat joutuvat myös suunnistamaan ja käyttämään aikaa maastossa selviytymiseen. TSTOS pelisarja tavallaa yhdistää retkeilyn ja airsoft-pelaamisen samaan pakattiin.

Pelaajien kokemuksia

TSTOS23-tapahtumaan osallistuneet ovat jakaneet erittäin positiivista palautetta. Tapahtumaa on kiitetty uusien haasteiden ja kokemusten tarjoamisesta, jotka menevät perinteisten airsoft-pelien yli. Erityisesti yötehtävät, laajat skenaariot, eri pelimuodot ja ajoneuvojen ja veneiden käyttö ovat saaneet laajaa kiitosta.

Pelaajien turvallisuus on Ehasan ensisijainen huolenaihe. He ovat priorisoineet turvallisuusnäkökohtia kaikissa tapahtuman järjestelyissä, luoden turvallisen ja nautittavan ympäristön kaikille osallistujille.

Lisätietoa Ehasasta

Ehasa on kokenut ja arvostettu järjestäjä, jolla on jo pitkä historia unohtumattomien airsoft-tapahtumien rakentamisesta. Lisätietoja Ehasasta ja heidän aikaisemmista tapahtumista löydät osoitteesta https://ehasa.org/.

Lisätietoja TSTOS23 tapahtumasta: https://tstos23.ehasa.org/