enola-gaye

Enola Gaye Burst savuheite, oranssi

6.00

9 varastossa

Kuvaus

Jos jotakin asiaa airsoft-harrastus on odottanut, niin toimivia ja edullisia savukranaatteja. Nyt on koittanut se päivä, jolloin ei tarvitse enää vain uneksia ja katsella Youtube-videoita hienoista savuista, sillä ylpeänä voimme tarjota teille alan parasta tuotetta kuluttajaystävälliseen hintaan.

Uusi Enola Gaye -savuheite on tällä hetkellä kehittynein siviilimarkkinoilla oleva savukranaatti. Uusimmassa versiossa on ammattitasoinen vetosytytin, jota on helppoa ja turvallista käyttää. Burst-savuheitteitä on saatavilla 7 eri väriä, ja riippuen väristä heite tuottaa 40-70 sekuntia erittäin paksua ja värikylläistä savuverhoa. Savuheitteet tarjoavat aivan uuden ulottuvuuden harrastukseen, sillä nyt voit itse toimia savun suojassa vastapuolelta piilossa tai häiritä vastapuolen toimintaa. Savuja on helppo käyttää myös merkinantoon ja paikan merkkaamiseen.

Airsoft- ja paintball-harrastajien lisäksi Enola Gaye -savuheitteitä käytetään maailmalla laajalti ammattimaisessa valokuvauksessa, elokuvissa, palo- ja taisteluharjoituksissa. Tällä hetkellä jopa monien maiden poliisilaitokset ja armeijat käyttävät näitä harjoituksissaan.

Savuheitteiden käyttö on hyvin yksinkertaista. Korkin alta paljastuu renkaalla varustettu vetosytytin. Pidä savuheite poispäin itsestäsi ja vedä vetosytyttimestä. Pudota savuheite maahan ja poistu vähintään 5 metrin etäisyydelle. Tuote alkaa välittömästi tuottamaan savua 40-70 sekunnin ajan. Vaikka tuote ei lämpene käytettäessä merkittävästi, ei sitä saa pitää kädessä, eikä asettaa helposti syttyvälle alustalle. Varmista aina, ettei savuheite aiheuta tulipalonvaaraa tai ole vaaraksi tai haitaksi muille.

Burst-savuheitteet ovat kooltaan ja ulkonäöltään samanlaisia kuin perinteisetkin savuheitteet, mutta niissä on aukko kummassakin päässä savun purkautumista varten. Tällä on haettu nopeampaa savun tuottoa. Burst-heitteet palavat kaksi kertaa nopeammin tuottaen nopeasti tiiviin savuverhon. Lisäksi savun peittävyys on parempi kahden aukon ansiosta, sillä savua purkautuu kahteen suuntaan yhtä aikaa yhden suunnan sijaan. Savun määrässä ei ole eroa, ainoastaan purkautumisajassa.

SAVUHEITTEIDEN OSTAMINEN JA KÄYTTÄMINEN ON SALLITTU VAIN 18 VUOTTA TÄYTTÄNEELLE HENKILÖLLE.

Savuheitteitä saa käyttää vain airsoft- tai paintball-peleihin varatuilla alueilla, ja tällöinkin vain maanomistajan luvalla. Tuotetta ei missään nimessä saa käyttää yleisötilaisuuksissa tai julkisissa tapahtumissa tai tällaisten tapahtumien välittömässä läheisyydessä.

Additional information
Valmistaja

Enola Gaye

Tuotetunnus (SKU) 6430034874676 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,