Avoimet työpaikat

Atom Airsoft on reilun kahdeksan vuoden ikäinen airsoft-alan verkkokauppa, jonka varastomyymälä ja toimitilat sijaitsevat Hämeenlinnan Tiiriössä. Olemme kasvaneet hiljalleen autotallissa toimineesta korjaus- ja virityspalvelusta kourallisen ihmisiä työllistäväksi verkkokaupaksi, joka kasvaa ja kehittyy antaumuksella myös vaativien asiakkaiden tarpeisiin vastaavaksi brändiksi. Meillä on tällä hetkellä monta rautaa tulessa muun muassa oman vara- ja viritysosabrändin, käytettyjen tuotteiden myymisen ja verkkokaupan laajentamisen kanssa.

Vaalimme toiminnassamme niitä periaatteita, jotka alusta asti ovat ohjanneet kasvuamme yhdeksi Suomen airsoft-alan tunnetuimmista tekijöistä. Haluamme yritystoiminnallamme tukea suomalaista airsoft-harrastusta ja olla mukana kehittämässä lajia. Lisäksi haluamme tehdä sen laadukkaasti; tämä näkyy erittäin korkean laadun tavoitteluna niin asiakaspalvelussamme, verkkokaupassamme kuin tuotteissammekin. Työntekijänämme paitsi tarjoat laadukasta palvelua, myös edustat yritystämme ja ennen kaikkea suomalaista airsoft-harrastusta.

Kesätyöt

Haemme reippaalla asenteella varustettuja kesätyöntekijöitä Hämeenlinnan Tiiriöissa sijaitsevaan liikkeeseemme. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana tiimiä Suomen parhaassa airsoft-kaupassa, jonka asiakkaille tahdomme tarjota parasta asiakaspalvelua. Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta airsoft-harrastukseen ja harrastuksen keskeisten seikkojen omaksumista.

Kesätyö sisältää itsenäistä työskentelyä sekä ryhmässä toimimista. Haluamme työllistää yhden pidempiaikaisen ja 1-3 lyhytaikaista kesätyöntekijää erilaisiin tehtäviin.

Kesätyöntekijä: Myyjä (2kk – 2,5 kk sopimuksen mukaan)

Haemme kesätyöntekijää myyjän tehtäviin liikkeeseemme tuuraamaan vakituisia työntekijöitämme heidän loma-aikoinaan sekä tuomaan lisäkäsiä sesonkiaikaan. Työtehtävät käsittävät asiakaspalvelua niin liikkeessä kuin verkkokaupassa, tilausten pakkaamista, lähettämistä sekä muita myymälän perustyötehtäviä. Myymälän lisäksi töitä tehdään myös erilaisissa airsoft-tapahtumissa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä airsoft-erikoisliikkeessä suoraan asiakasrajapinnassa.

Hakijalta edellytämme…
– perustason tietämystä airsoftista ja harrastusta
– hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
– hyviä sosiaalisia taitoja
– kykyä sopeutua muutoksiin toimintamalleissa

Katsomme eduksi…
– kaupallisen alan koulutuksen ja työkokemuksen
– ajokortin

Kesätyöntekijä: 1-3 kpl kiireapulaisia (2-5 vko)

Haemme kiireapulaisia lyhyeen kesätyöhön liikkeeseemme. Kiireapulaisen työtehtävät käsittävät asiakaspalvelua liikkeessämme, tuotteiden valokuvausta ja kuvan muokkausta sekä muiden juoksevien asioiden hoitamista airsoft-erikoisliikkeessä sekä verkkokaupassa.

Hakijalta edellytämme…
– perustason tietämystä airsoftista ja kiinnostusta tuotteisiin
– hyviä sosiaalisia taitoja

Katsomme eduksi…
– kaupallisen alan koulutuksen ja työkokemuksen
– ajokortin

 

Tutustu brändeihimme:

www.atom-airsoft.fi
www.reairsoft.com
www.atomcustomparts.com

Voit lähettää hakemuksesi sekä CV:n osoitteeseen atom.airsoft@gmail.com.
Lisätiedustelut ma-pe klo 12-18 numerosta 0400242897.