Avoimet työpaikat

Olisitko sinä tarvitsemamme kaupan alan moniosaaja?

Atom Airsoft on reilun kahdeksan vuoden ikäinen airsoft-alan verkkokauppa, jonka varastomyymälä ja toimitilat sijaitsevat Hämeenlinnan Tiiriössä. Olemme kasvaneet hiljalleen autotallissa toimineesta korjaus- ja virityspalvelusta kourallisen ihmisiä työllistäväksi verkkokaupaksi, joka kasvaa ja kehittyy antaumuksella myös vaativien asiakkaiden tarpeisiin vastaavaksi brändiksi. Meillä on tällä hetkellä monta rautaa tulessa muun muassa oman vara- ja viritysosabrändin, käytettyjen tuotteiden myymisen ja verkkokaupan laajentamisen kanssa.

Vaalimme toiminnassamme niitä periaatteita, jotka alusta asti ovat ohjanneet kasvuamme yhdeksi Suomen airsoft-alan tunnetuimmista tekijöistä. Haluamme yritystoiminnallamme tukea suomalaista airsoft-harrastusta ja olla mukana kehittämässä lajia. Lisäksi haluamme tehdä sen laadukkaasti; tämä näkyy erittäin korkean laadun tavoitteluna niin asiakaspalvelussamme, verkkokaupassamme kuin tuotteissammekin. Työntekijänämme paitsi tarjoat laadukasta palvelua, myös edustat yritystämme ja ennen kaikkea suomalaista airsoft-harrastusta.

Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, jossa mennään eikä meinata; kehitämme jatkuvasti strategiaamme tavoitteitamme paremmin vastaavaksi ja toimintamallejamme kestäviksi ja toiminnan laajentumisen mahdollistaviksi. Etsimmekin sitoutumishaluista, osaavaa ja muuntautumiskykyistä työntekijää, jonka työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu ja myynti myymälässä ja verkkokaupassa, tilausten käsitteleminen, yhteydenpito tukkuihin ja asiakkaisiin sekä muut kaupan alan tehtävät. Pk-yrityksenä meillä ei ole – toistaiseksi – tarjota työsuhdeautoa tai tulosbonuksia, mutta sitäkin enemmän yhteisöllisyyttä, vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden nähdä työnsä jäljet nopealla aikavälillä.

Haluaisitko olla osa kasvutarinaa? Hae meille töihin!

Haemme täysiaikaista työntekijää, mutta myös osa-aikasopimus on mahdollinen.

Hakijalta edellytämme…
– perustason tietämystä airsoftista ja kiinnostusta sekä valmiutta perehtyä tarkemmin harrastuksen teknisiin ja sosiaalisiin ulottuvuuksiin
– hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
– hyviä sosiaalisia taitoja
– kykyä sopeutua muutoksiin toimintamalleissa

Katsomme eduksi…
– airsoft-harrastuneisuuden
– maanpuolustus-, ampuma- ja eräharrastuneisuuden
– kaupallisen alan koulutuksen ja työkokemuksen
– teknisen alan koulutuksen ja työkokemuksen

Tutustu brändeihimme:

www.atom-airsoft.fi
www.reairsoft.com
www.atomcustomparts.com

Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen atom.airsoft@gmail.com.
Lisätiedustelut ma-pe klo 15-18 numerosta 050 494 8785.