Junnusoft – Airsoft-junioritoiminta

Atom Airsoft järjestää ohjattua airsoft-junioritoimintaa Hämeenlinnassa yhteistyössä Linnasoftin (Hämeenlinna Airsoft ry) kanssa. Toimintaa pyörittää Atom Airsoft Oy, ja Junnusoftin ohjaajat ovat Linnasoftin aktiiviharrastajia. Toimintaa järjestetään ympärivuotisesti kysynnän mukaan. Junnusoftin toiminta on suunnattu kaikille n. 10-14-vuotiaille airsoft-harrastajille tai harrastuksesta kiinnostuneille. Toiminnan tarkoituksena on liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Pelipäivät ajoittuvat pääsääntöisesti sunnuntaille.

Junnusoftin lisäksi airsoftia voi harrastaa ohjatuissa Linnasoftin kaikille avoimissa viikonloppupeleissä lauantaisin ja keskiviikkoisin. Tietoa seuraavista Linnasoftin peleistä saa seuraavasta linkistä: http://www.linnasoft.org/foorumi/viewforum.php?f=44

Mitä tarvitset osallistuaksesi Junnusoftin peleihin?

  • Ulkona rymyämiseen soveltuvat vaatteet ja tukevat kengät
  • Hanskat
  • Juomapullon
  • Omat biokuulat (!)
  • Airsoft-aseen sekä laukun sen kuljettamiseksi peitettynä pelipaikalle. Lain mukaan airsoft-asetta ei saa kuljettaa näkyvästi julkisilla paikoilla, sillä se muistuttaa ulkonäöltään oikeaa asetta.
  • Maskin tai pään ympäri kiertävällä hihnalla varustetut suojalasit ja alakasvonsuojan. Peliin ei saa osallistua, mikäli ohjeiden mukaisia suojavarusteita ei ole.
  • Reilun asenteen ja hyvän mielen!
  • Vastuunvapautuslomakkeen täytettynä: LUPALAPPU

Ilmoittautuminen Junnusoftiin

  1. Liity Junnusoftin WhatsApp-ryhmään tästä linkistä. Ryhmässä voit ilmoittaa tulevasi peleihin ja näet, milloin järjestetään seuraavat pelit sekä pelipaikan. Pelien järjestämiseen vaikuttaa osallistujamäärä, joten pelit järjestetään, jos tarpeeksi moni ilmoittaa tulevansa kyseisenä päivämääränä peleihin. Ryhmään voivat liittyä sekä pelaajat että heidän vanhempansa.
  2. Saavu sovittuna ajankohtana pelipaikalle. Ota mukaasi täytetty vastuunvapautuslomake! Riittää, että tuot vastuunvapautuslomakkeen peleihin ensimmäisellä pelikerralla. Jatkossa voit tulla peleihin, kun vain ilmoitat etukäteen WhatsApp-ryhmässä tulostasi, jolloin tiedämme onko kulloinkin riittävästi osallistujia peliin.

Pelipäivät ja pelipaikka

Pelipäivän ja paikan näkee Linnasoftin pelialueiden varauskalenterista ”Junnusoft” varauksena. . Voit tarkastella kalenteria suurempana TÄSTÄ.

Huom! Junnusoft-toimintaan osallistujat saavat halutessaan ensimmäiselle pelikerralle Atom Airsoftin liikkeestä hakemalla ilmaiseksi lainaan aseen ja maskin. Kuulat täytyy ostaa itse.

 


Vakuutukset

Jokainen pelaaja huolehtii itse omasta vapaa-ajan vakuutuksestaan. Osallistuminen peleihin tapahtuu omalla vastuulla.

Viritysrajat

Suosittelemme Junnusoft-peleihin vakiotehoisia kuula-aseita. Peleissä käytetään Linnasoftin yleisiä viritysrajoja, joista on poistettu tarkkuuskiväärirajat. Toisin sanoen kaikkien käytettävien airsoft-aseiden tulee olla seuraavissa rajoissa eri pelialueilla:

Moreenin rakennettu ulkoalue: 110m/s 0.20g kuulalla (1.2J)
Hiihtomaan ulkoalue: 126m/s 0.20g kuulalla (1.6J)

 


Yhteystiedot

Junnusoft-toimintaa ohjaa syksyllä 2018 Jaakko Peltoniemi.

Mikäli junioritoimintaan tai yleisesti airsoftiin liittyviä kysymyksiä herää, niin vastauksia kysymyksiin saa suoraan Jaakolta tai Atom Airsoftista.

Junnusoftin ohjaajan yhteystiedot:

Jaakko Peltoniemi
puh. 050 462 9185 (arkisin klo 12-18)


Saapuminen ja pysäköinti

Moreenin pelialue

Saapumisohjeet
http://www.linnasoft.org/node/2525

Hiihtomaan pelialue

Saapumisohjeet
http://www.linnasoft.org/node/4

Hiihtomaan pelialueen osoite: Hirvilammentie 38, 13700 Hämeenlinna