T4E (Training for Engagement) on merkki, joka tunnetaan ennen kaikkea kumikuula-aseistaan, jotka on suunniteltu harjoittelua ja itsepuolustusta varten. T4E:n aseet käyttävät kumikuulia, jotka ovat tavallisia metallikuulia pehmeämpiä ja turvallisempia harjoittelussa tai itsepuolustuksessa. T4E kumikuula-aseet eli niin sanotut kodinturva-aseet ovat .43, .50 ja .68 kalipeerisia kumikuulia ampuvia aseita.

Tässä muutamia tärkeitä piirteitä T4E-kumikuula-aseista:

  1. Käyttötarkoitus: T4E-kumikuula-aseet on suunniteltu ennen kaikkea harjoittelua ja itsepuolustusta varten. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi itsepuolustusharjoituksiin tai taktiseen harjoitteluun ilman, että tarvitsee käyttää oikeita ampuma-aseita.
  2. Non-Lethal: T4E-kumikuulat eivät ole tappavia, kuten oikeat ammukset. Ne voivat kuitenkin aiheuttaa kipua ja vammoja, jos niitä käytetään väärin tai liian läheltä.
  3. Useita malleja: T4E-tuotevalikoima sisältää erilaisia malleja, kuten ilmakiväärejä ja pistooleja, jotka ampuvat kumikuulia. Näiden aseiden ulkonäkö ja toiminnot voivat olla samankaltaisia kuin oikeissa ampuma-aseissa, mikä mahdollistaa realistisen harjoittelun.
  4. Koulutus ja itsepuolustus: T4E-aseita käytetään usein koulutusvälineinä eri turvallisuus- ja puolustusalojen ammattilaisten koulutuksessa sekä itsepuolustustarkoituksiin. Ne antavat mahdollisuuden simuloituun tilanteeseen ja voivat auttaa parantamaan reagointitaitoja.
T4E kumikuula-aseet

Näytetään kaikki 20 tulosta

Umarex 12g CO2 kapseli

1,00

Umarex 12g CO2 kapseli, 50 kpl

35,00

Umarex 12g CO2 kapseli, 10 kpl

8,00

Umarex T4E X-Tender TR50/HDR50

49,90

Umarex T4E Glock 17 Gen.5 lipas

79,90