Toimitus- ja käyttöehdot

Atom Airsoft Oy
Y-tunnus: 2632973-6
Postiosoite: Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna
info@atom-airsoft.fi
Puh. 0442360413

TIETOSUOJASELOSTE

Lue EU henkilötietolain mukainen tietosuojaseloste täältä: https://www.atom-airsoft.fi/tietosuojaseloste/


1. Yleistä

Atom-Airsoft.fi on Atom Airsoft Oy:n (Y-tunnus: 2632973-6) ylläpitämä verkkokauppa, jossa Atom Airsoft markkinoi ja tarjoaa tuotteita myytäväksi. Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan Atom Airsoft:in kautta tapahtuvassa kaupassa.

Atom Airsoft noudattaa kaikessa kuluttajakaupassa kuluttajansuojalakia.

1.1 Tekijänoikeudet

Verkkosivujen sisältö on Atom Airsoft Oy:n omaisuutta, ja verkkosivujen sisällön tekijänoikeudet kuuluvat Atom Airsoftille tai muille tiedontuottajille. Sisällön osittainenkin julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen, muokkaaminen ja muu vastaava hyödyntäminen on kielletty ilman Atom Airsoftin suostumusta, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista henkilökohtaista käyttöä varten. Sisältöä saa lainata tekijänoikeuslain mukaisesti. Lainattaessa on aina mainittava lähde.

2. Tilauksen tekeminen

Kauppa syntyy asiakkaan ja Atom Airsoft:in välillä, jonka tarjoaman tuotteen asiakas verkkokaupan kautta tilaa.

Asiakkaan tilaus on vastaanotettu, kun hän on ilmoittanut verkkokaupassa hyväksyvänsä nämä toimitusehdot ja maksanut tuotteen. Maksamisen jälkeen tilausta ei voida enää peruuttaa Atom-Airsoft.fi -verkkokaupan kautta, vaan asiakkaan on otettava yhteys asiakaspalveluun, jos hän haluaa peruuttaa tekemänsä tilauksen.

Kun asiakas on maksanut tuotteen, hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus.

Asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamia yhteystietoja käytetään vain tilauksen käsittelyyn, tuotteen toimitukseen ja mahdollisen reklamaation käsittelyyn. Tilatessaan atom-airsoft.fi -verkkokaupasta tuotteita asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

2.1 Toimitusaika ja lähetysten seuranta

Kaikki tilaukset, jotka ovat vastaanotettu ennen klo 13.00, lähtevät joko samana tai seuraavana arkipäivänä. Arvioidun toimitusajan näet tuotteesta tai ostoskoristasi. Mikäli tilauksessasi on asennuspalvelua vaativia tuotteita, toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli tuote on loppunut varastosta, otamme yhteyttä asiakkaaseen henkilökohtaisesti ja arvioimme toimitusajan uudelleen.

Voit seurata tilauksesi etenemistä kirjautumalla tilillesi, tai sivustolle lähetysten seuranta. Seurantaan tarvitset tilausnumeron ja tilauksen teon yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen.

2.1.1 Toimitusaika tukkurilta/jälkitoimitus

Sivullamme on nähtävissä 2 eri varastosaldoa. Toinen näistä on meidän varastomme suomessa ja toinen on taas tukkurimme varasto, josta asiakas saa tuotteen edullisemmin kun jaksaa odottaa tuotteen pitempää toimitusaikaa. Tukkuri tuotteelle varataan noin 2 viikkoa toimitusaikaa ja tuote saapuu ensin meille ja meiltä se lähtee asiakkaalle. Kaikki tilauksessasi olevat tuotteet toimitetaan samaan aikaan. Lisätietoja toiminnasta löydät täältä.

2.2 Saapuneen lähetyksen tarkastaminen

Tarkasta tekemäsi tilaus heti paketin saatuasi. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai pakkauksesta puuttuu jotain, ole välittömästi yhteydessä paketin kuljettaneeseen yritykseen ja Atom Airsoftin asiakaspalveluun. Mikäli et ota yhteyttä ajoissa, saatat menettää tuotteen palautus- tai hyvitysoikeuden.

2.3 Tuotteen sopivuus ennen tilauksen tekoa

Tarkista aina tilattavan tuotteen sopivuus käyttötarkoitukseen. Tietoa tuotteiden yhteensopivuuksista voit etsiä tuotesivuilta tai kysymällä suoraan asiakaspalvelustamme myynti@atom-airsoft.fi.

3. Toimitustavat ja -kulut

Asiakas valitsee Atom-Airsoft.fi:n kautta tilausta tehdessään tuotteen toimitustavan. Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitsemasta toimitustavasta riippuen asiakkaan valitsemaan postitoimipisteeseen tai postin noutopisteeseen. Tuotteet voidaan toimittaa myös eri maksusta asiakkaan kotiosoitteeseen. Asiakas voi myös noutaa tuotteen myyjän toimitiloista aukioloaikojen puitteissa.

Tuotteen toimituskulut riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta ja ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä, ellei asiakas ole valinnut toimitustavaksi postiennakkoa. Tuotteen nouto on maksuton.

4. Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa
Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle
Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: atom-airsoft.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2% nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty atom-airsoft.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5%, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot
Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

5. Oikeus kaupan peruuttamiseen

Mikäli asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole saatavilla varastovirheen vuoksi, tai tuotteen hinnoittelussa on tapahtunut selvästi havaittava hinnoitteluvirhe, myyjä pidättää oikeuden kaupan peruuttamiseen ja kauppasumman palauttamiseen asiakkaalle.

6. Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa Atom-Airsoft.fi:n kautta tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilaus peruutetaan ilmoittamalla tästä myyjälle. Peruutusilmoitus voidaan tehdä myös tuotteen palauttamisen yhteydessä. Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen, hänen tulee palauttaa tuote myyjälle viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palauttaessa tuotetta täytyy se paketoida huolellisesti ja postittaa myyjälle. Palautukseen tulee liittää mukaan alkuperäinen tilausvahvistus, asiakkaan yhteystiedot sekä tilinumero, jolle asiakas haluaa kauppasumman palautettavan. Jos mahdollista, kauppasumma palautetaan samalla maksutavalla, jolla asiakas maksun suoritti.

Vastaanotettuaan palautuksen myyjä palauttaa tuotteen kauppasumman asiakkaalle edellyttäen, että asiakas on ilmoittanut tilauksen peruuttamisesta 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja että myyjä on vastaanottanut tuotteen palautuksen 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksesta. Myyjä ei palauta asiakkaan Atom-Airsoft.fi:ssa maksamia toimituskuluja siltä osin kuin toimituskulut ylittävät Atom-Airsoft.fi:ssa tarjotun edullisimman toimitustavan hinnan. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Virheellistä tai väärää tuotetta palautettaessa asiakkaan tulee ottaa yhteys tuotteen myyjään palautusohjeiden saamiseksi. Jos asiakas palauttaa tuotteen sen vuoksi, että tuotteessa on virhe, tai että asiakkaalle on lähetetty väärä tuote, tuotteen myyjä vastaa palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.  Myös virheellistä tai väärää tuotetta palautettaessa asiakkaan tulee liittää palautukseen mukaan alkuperäinen tilausvahvistus, asiakkaan yhteystiedot ja tilinumero, jolle asiakas haluaa kauppasumman palautettavan. Jos mahdollista, kauppasumma palautetaan samalla maksutavalla, jolla asiakas maksun suoritti.

7. Hinnoitteluvirheet ja ylivoimaiset esteet

Myyjä pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli Atom-Airsoft.fi -sivustolla ilmoitetussa tuotteen hinnassa on tapahtunut selvä hinnoitteluvirhe. Selvä hinnoitteluvirhe on kyseessä silloin, kun tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi ja niin selvästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan voidaan katsoa ymmärtäneen tuotteen hinnoittelun olleen virheellinen.

Myyjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää.

8. Ehtojen muuttaminen

Atom Airsoft Oy pidättää oikeuden näiden yleisten toimitusehtojen yksipuoliseen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan tekemään tilaukseen sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.