Atom Airsoft Oy

Y-tunnus: 2632973-6
Postiosoite: Sähkömestarintie 2, 13130 Hämeenlinna
info@atom-airsoft.fi
Puh. 0442360413

TIETOSUOJASELOSTE

Lue EU henkilötietolain mukainen tietosuojaseloste täältä: https://www.atom-airsoft.fi/tietosuojaseloste/


1. Yleistä

Atom-Airsoft.fi on Atom Airsoft Oy:n (Y-tunnus: 2632973-6) ylläpitämä verkkokauppa, jossa Atom Airsoft markkinoi ja tarjoaa tuotteita myytäväksi. Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan Atom Airsoft:in kautta tapahtuvassa kaupassa.

Atom Airsoft noudattaa kaikessa kuluttajakaupassa kuluttajansuojalakia.

1.1 Tekijänoikeudet

Verkkosivujen sisältö on Atom Airsoft Oy:n omaisuutta, ja verkkosivujen sisällön tekijänoikeudet kuuluvat Atom Airsoftille tai muille tiedontuottajille. Sisällön osittainenkin julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen, muokkaaminen ja muu vastaava hyödyntäminen on kielletty ilman Atom Airsoftin suostumusta, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista henkilökohtaista käyttöä varten. Sisältöä saa lainata tekijänoikeuslain mukaisesti. Lainattaessa on aina mainittava lähde.

2. Tilauksen tekeminen

Kauppa syntyy asiakkaan ja Atom Airsoft:in välillä, jonka tarjoaman tuotteen asiakas verkkokaupan kautta tilaa.

Asiakkaan tilaus on vastaanotettu, kun hän on ilmoittanut verkkokaupassa hyväksyvänsä nämä toimitusehdot ja maksanut tuotteen. Maksamisen jälkeen tilausta ei voida enää peruuttaa Atom-Airsoft.fi -verkkokaupan kautta, vaan asiakkaan on otettava yhteys asiakaspalveluun, jos hän haluaa peruuttaa tekemänsä tilauksen.

Kun asiakas on maksanut tuotteen, hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus.

Asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamia yhteystietoja käytetään vain tilauksen käsittelyyn, tuotteen toimitukseen ja mahdollisen reklamaation käsittelyyn. Tilatessaan atom-airsoft.fi -verkkokaupasta tuotteita asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

2.1 Toimitusaika ja lähetysten seuranta

Kaikki tilaukset, jotka ovat vastaanotettu ennen klo 12.00, lähtevät joko samana tai seuraavana arkipäivänä. Arvioidun toimitusajan näet tuotteesta tai ostoskoristasi. Mikäli tilauksessasi on asennuspalvelua vaativia tuotteita, toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli tuote on loppunut varastosta, otamme yhteyttä asiakkaaseen henkilökohtaisesti ja arvioimme toimitusajan uudelleen.

Voit seurata tilauksesi etenemistä kirjautumalla tilillesi, tai sivustolle lähetysten seuranta. Seurantaan tarvitset tilausnumeron ja tilauksen teon yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen.

2.1.1 Toimitusaika tukkurilta/jälkitoimitus

Sivullamme on nähtävissä 2 eri varastosaldoa. Toinen näistä on meidän varastomme suomessa ja toinen on taas tukkurimme varasto, josta asiakas saa tuotteen edullisemmin kun jaksaa odottaa tuotteen pitempää toimitusaikaa. Tukkuri tuotteelle varataan noin 2 viikkoa toimitusaikaa ja tuote saapuu ensin meille ja meiltä se lähtee asiakkaalle. Kaikki tilauksessasi olevat tuotteet toimitetaan samaan aikaan. Lisätietoja toiminnasta löydät täältä.

2.2 Saapuneen lähetyksen tarkastaminen

Tarkasta tekemäsi tilaus heti paketin saatuasi. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai pakkauksesta puuttuu jotain, ole välittömästi yhteydessä paketin kuljettaneeseen yritykseen ja Atom Airsoftin asiakaspalveluun. Mikäli et ota yhteyttä ajoissa, saatat menettää tuotteen palautus- tai hyvitysoikeuden.

2.3 Tuotteen sopivuus ennen tilauksen tekoa

Tarkista aina tilattavan tuotteen sopivuus käyttötarkoitukseen. Tietoa tuotteiden yhteensopivuuksista voit etsiä tuotesivuilta tai kysymällä suoraan asiakaspalvelustamme info@atom-airsoft.fi.

3. Toimitustavat ja -kulut

Asiakas valitsee Atom-Airsoft.fi:n kautta tilausta tehdessään tuotteen toimitustavan. Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitsemasta toimitustavasta riippuen asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen tai noutopisteeseen. Tuotteet voidaan toimittaa myös eri maksusta asiakkaan kotiosoitteeseen. Asiakas voi myös noutaa tuotteen myyjän toimitiloista aukioloaikojen puitteissa.

Tuotteen toimituskulut riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta ja ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä, ellei asiakas ole valinnut toimitustavaksi postiennakkoa. Tuotteen nouto on maksuton.

4. Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Lue lisää maksutavoista maksutavat-sivulta.

5. Oikeus kaupan peruuttamiseen

Mikäli asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole saatavilla varastovirheen vuoksi, tai tuotteen hinnoittelussa on tapahtunut selvästi havaittava hinnoitteluvirhe, myyjä pidättää oikeuden kaupan peruuttamiseen ja summan palauttamiseen asiakkaalle.

6. Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai palauttaa atom-airsoft.fi:n kautta tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas voi palauttaa tuotteen postitse asiakaspalautuksena tai suoraan myymälään sen aukioloaikoina.

Atom Airsoft ei palauta asiakkaan atom-airsoft.fi:ssa maksamia toimituskuluja siltä osin kuin toimituskulut ylittävät atom-airsoft.fi:ssa tarjotun edullisimman toimitustavan hinnan.

Asiakas vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos tuote on otettu käyttöön. Asiakkaan tulee huolehtia tuotteesta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tuotepakkauksesta, kunnes on päättänyt pitää tuotteen.

Vastaanotettuaan palautuksen myyjä palauttaa tuotteen summan asiakkaalle edellyttäen, että asiakas on lähettänyt tai toimittanut tuotteen Atom Aisoft:in myymälään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote katsotaan palautetuksi sinä päivänä, kun tuotteen palautuslähetys on rekisteröitynyt kuljetusyrityksen järjestelmään.

Katso ohjeet asiakaspalautuksen tekemiseksi palautusohjeestamme (klikkaa linkkiä).

Jos tuotteessa on virhe, tai asiakkaalle on lähetetty väärä tuote, tuotteen myyjä vastaa palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.  Myös virheellistä tai väärää tuotetta palautettaessa asiakkaan tulee palauttaa tuote palautusohjeiden mukaisesti. Jos mahdollista, summa palautetaan samalla maksutavalla, jolla asiakas maksun suoritti.

7. Hinnoitteluvirheet ja ylivoimaiset esteet

Myyjä pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli Atom-Airsoft.fi -sivustolla ilmoitetussa tuotteen hinnassa on tapahtunut selvä hinnoitteluvirhe. Selvä hinnoitteluvirhe on kyseessä silloin, kun tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi ja niin selvästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan voidaan katsoa ymmärtäneen tuotteen hinnoittelun olleen virheellinen.

Myyjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää.

8. Ehtojen muuttaminen

Atom Airsoft Oy pidättää oikeuden näiden yleisten toimitusehtojen yksipuoliseen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan tekemään tilaukseen sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.