Atom Airsoft tarjoaa aina asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden alkaen tuotteen vastaanottamisesta.

 • Palautukset käsitellään noin 2 viikon sisällä tuotteen lähetyksestä. Käsittelyaika ei vaikuta palautusoikeuteen.
 • Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Huomioithan, että kertaalleen asennettuja viritysosia ei voi lähtökohtaisesti palauttaa.
 • Jos tuote on viallinen, kyseessä ei ole normaali asiakaspalautus, vaan mahdollisesti tuotteelle erikseen myönnettyyn takuuseen tai tuotevirhevastuuseen (6 kuukautta) tehtävä korjaus. Seuraa myös näissä tapauksissa alla olevia palautusohjeita.
 • On asiakkaan vastuulla huolehtia tuotteen kunnosta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tuotepakkauksesta kunnes on päättänyt pitää tuotteen. Mahdollisesta kulumisesta tai pakkausten puutteista voi koitua arvonalennusta.

Palautettava tuote on mahdollista vaihtaa toiseen samanhintaiseen tuotteeseen, kuten esimerkiksi eri kokoiseen tai väriseen tuotteeseen. Jos toivot vaihtoa toiseen, eri hintaiseen tuotteeseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@atom-airsoft.fi.

Jos valitset rahallisen hyvityksen tuotteesta, palautamme rahat lähtökohtaisesti samalla maksutavalla, jolla tuote on ostettu. Kysymme kuitenkin varmuuden vuoksi tilinumeroa palautuslomakkeessa siltä varalta, että maksutapasi tai pankkisi ei tue Paytrail-hyvitysmaksutoimenpidettä.

Palautus Atom Airsoft -myymälään

Voit palauttaa tuotteen myymäläämme sen aukioloaikoina. Otathan mukaan kuitin tai tilauksen tilausnumeron sekä henkilöllisyystodistuksen. Tilausnumeron löydät tilausvahvistuksesta sekä kirjautumalla asiakastilillesi.

Palautus Matkahuollon kautta

Tilauksen voi palauttaa vain Matkahuollon palvelupisteen kautta sopimustunnuksella. Matkahuollon pakettiautomaatin kautta palautus ei toistaiseksi ole mahdollista.

 • Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vaurioidu kuljetuksen aikana. Huomaathan, että lähetyksen maksimipaino on 30 kg.
 • Tulosta ja täytä palautuslomake (klikkaa linkkiä). Voit myös kirjoittaa lomaketta vastaavat tiedot muulle paperille. Lähetä paperi palautettavan tuotteen mukana.
 • Vie paketti Matkahuollon palvelupisteeseen ja kerro sopimustunnus 9519291. Sopimustunnusta käytettäessä palautus on sinulle maksuton. Kirjoita pakettiin palautusosoite:

Atom Airsoft
Sähkömestarintie 2
13130 Hämeenlinna

Return via Matkahuolto

The order can only be returned via a Matkahuolto service point using the return code.

 • Pack the product carefully so that it is not damaged during transport. Please note that the maximum weight of the shipment is 30 kg.
 • Print and fill in the return form (click on the link). You can also write the same information on another piece of paper. Send the paper with the returned product.
 • Take the package to a Matkahuolto service point and mention the contract code 9519291. If you use the contract code, the return is free of charge. Write the return address on the parcel:
  Atom Airsoft
  Sähkömestarintie 2
  13130 Hämeenlinna