Acetk Corp Ltd. (Acetech) on johtava airsoft-varusteiden valmistaja, joka keskittyy erityisesti valojuovayksiköihin (tracer units), kronometreihin, airsoft-aseiden hallintajärjestelmiin ja automaattisiin maalijärjestelmiin. Acetech vie tuotteitaan maailmanlaajuisesti, tarjoten airsoft-harrastajille innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja.

Acetechin valojuovayksiköt ovat markkinoiden kirkkaimpia ja ne on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Yksiköt voidaan asentaa airsoft-aseisiin, pistooleihin ja jopa äänenvaimentimiin, muuttaen ne ainutlaatuisiksi valojuovayksiköiksi. Lisäksi Acetechin kronometrit tarjoavat itsekalibroivan toiminnon, innovatiivisen LED-linssin ja nelisuuntaisen painikkeen, mikä tekee niistä tarkempia, kestävämpiä ja käyttäjäystävällisempiä.

Acetechin ammattitaitoisen teknisen osaamisen ansiosta yritys tarjoaa teknistä konsultointia tunnetuille airsoft-asevalmistajille, auttaen heitä suunnittelemaan elektronisia ohjausjärjestelmiä. Kaikki Acetechin tuotteet ovat CE- ja FCC-hyväksyttyjä, mikä takaa niiden turvallisuuden ja laadun.

Acetech on sitoutunut kehittämään edistyksellisiä airsoft-varusteita, jotka täyttävät vaativimpienkin harrastajien tarpeet. Olipa kyseessä sitten yötaistelun tehostaminen kirkkailla valojuovayksiköillä tai aseen suorituskyvyn tarkka mittaaminen luotettavilla kronometreillä.

Acetech

Näytetään kaikki 7 tulosta