Krytac

Näytetään kaikki 16 tulosta

Krytac Kriss Vector

649,90

KRYTAC Trident MKII CRB-M, musta

549,90

Krytac SilencerCo Maxim 9 GBB kaasupistooli

299,90

KRYTAC Trident MKII SPR-M, musta

549,90

KRYTAC Trident MK47 SPR-M, musta

549,90

Krytac SilencerCo Maxim 9 optiikkalevy

39,90

Krytac Hop-up kumi ja painaja

18,90

KRYTAC perustettiin Etelä-Kaliforniassa vuonna 2013. KRYTAC brändin takana on KRISS USA:n huippuluokan tuotekehitystiimi, joka on tullut tunnetuksi innovatiivisista KRISS USA ampuma-aseista.

KRYTAC-brändi on rakennettu kolmen perusarvon ympärille, jotka ovat: yhteisöllisyys, innovaatio ja huippuosaaminen. Tälle perustalle rakennettu KRYTAC-brändi on mahdollistanut erinomaisen  airsoft-mallisarjan luomisen. KRYTAC on nähnyt, että airsoft-harrastajayhteisö laajenee joka päivä ja uusia harrastajia tulee jatkuvasti lisää. KRYTAC on keskittynyt palvelemaan tätä yhteisöä innovatiivisilla tuotteilla, jotka luovat perustan turvalliselle aseenkäsittelylle, kehittävät ampumataitoja ja mahdollistavat  tuotteiden kehittymisen harrastajan kehityksen mukana.

Jokaisen KRYTAC:n kehitysprosessin tuloksena saatavan tuotteen tavoitteena on tarjota paras mahdollinen asiakaskokemus tuotteen koko elinkaaren aikana. Tämä näkyy asiakkaalle äärimmäisen luotettavina tuotteina. KRYTAC airsoft-aseet ovat suoraan laatikosta nostettaessa erittäin tarkkoja ja toimintavarmoja.

KRISS USA:n tuliasepuolelta opitut perinteet stimuloi KRYTACin suunnittelua ja innovointia, jotta jokaisessa tuotteessa saavutettaisiin uusia tehokkuuden, tehon, ergonomian ja estetiikan tasoja.